SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM PROIZVODIMA

OGLAŠAVANJE NA PORTALIMA

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

SAZNAJTE VIŠE O PORTALIMA I OGLAŠAVANJU

SAZNAJTE VIŠE O CIJENAMA NAŠIH PROIZVODA

UČINKOVITO OGLAŠAVANJE

PRODAJA NEKRETNINE OGLAŠAVANJEM INTERNETOM

RJEČNIK INTERNET POJMOVA

PRIMJER IZGLEDA TEKSTUALNOG OGLASA

 

PRIMJER IZGLEDA SLIKOVNOG OGLASA

 

PRIMJER IZGLEDA ANIMIRANOG OGLASA

 

 

PRIMJER IZGLEDA VIDEO OGLASA

 

NAPOMENA

Sve cijene su bez PDV-a. Cijene za izradu i vođenje marketinške kampanje vrijede jednokratno po kampanji. Nakon što jedanput izradimo marketinšku kampanju za vas, istu se za daljnje potrebe oglašavanja više ne naplaćuje, plaća se samo vođenje kampanje koja je umanjena za 50% od iznosa u cjeniku za vremenski period od jednog mjeseca.

Cijene za izradu oglasne površine plaća se jednokratno, poslije toga se više ne naplaćuje. Nakon što jedanput izradimo oglasnu površinu za vas ona vam ostaje uvijek dostupna za oglašavanje bez naknadnih plaćanja.

Plaćanje po kliku (CPK) kao i plaćanje po prikazu (CPP) znaju varirati ovisno o potražnji i ponudi na tržištu, uglavnom se razlika kreće oko  ±50%, što će rezultirati povećanjem cijene klika ili prikaza za najviše od 0% do + 50% od iznosa u cjeniku, odnosno u suprotnom smanjenjem cijene klika ili prikaza za najviše od 0% do -50% od iznosa u cjeniku.

Cijene vrijede samo za Republiku Hrvatsku, za druge države pogledajte donju tablicu.

 

 

CJENIK TEKSTUALNI OGLASI

 

CJENIK SLIKOVNI OGLASI

 

CJENIK ANIMIRANI OGLASI

 

 

CJENIK VIDEO OGLASI

 

 

OPIS PROIZVODA I USLUGA U CJENIKU

 

CPP (cijena po prikazu) - Definicija prikaza oglasa: Prikaz oglasa se dogodi onog trenutka kad se vaš oglas prikaže u web pregledniku zainteresiranog potencijalnog kupca/klijenta "posjetitelja". Klikom (pritiskom lijeve tipke na mišu) zainteresirani potencijalni kupac/klijent "posjetitelj" bit će preusmjeren na web stranicu vaše tvrtke gdje može saznati više o vašim proizvodima/uslugama/cijenama i drugim bitnim relevantnim informacijama vezane uz vašu tvrtku kao što su opis proizvoda/usluga, slike, kontakt podaci, sjedište tvrtke, prodajna mjesta i drugo. Napomena, kod CPP-a plaćate samo onda kada se vaš oglas prikaže zainteresiranom potencijalnom kupcu/klijentu.


CPK (cijena po kliku) - Definicija klika: Klik na oglas se dogodi onog trenutka kad je zainteresirani potencijalni kupac/klijent "posjetitelj" s klikom (pritiskom lijeve tipke na mišu) uspješno preusmjeren na web stranicu vaše tvrtke gdje može saznati više o vašim proizvodima/uslugama/cijenama i drugim bitnim relevantnim informacijama vezane uz vašu tvrtku kao što su opisi proizvoda/usluga, slike, kontakt podaci, sjedište tvrtke, prodajna mjesta, i drugo. Napomena, kod CPK-a plaćate samo onda kada zainteresirani potencijalni kupaca/klijent klikne na vaš oglas.

 

Pod izradom i vođenjem kampanje se podrazumijevaju sve aktivnosti vezano uz: analizu vaših potreba i želja, analizu vašeg tržišta kojem se želite oglašavati, definiranje oglasnih površina, selekcije internetskih portala na kojima će se prikazivati vaši oglasi, definiranje bitnih čimbenika kao što su populacija kojoj želite da se vaši oglasi prikazuju - dob, spol, interesi i drugo. Pod izradom se podrazumijeva sva priprema marketinške kampanje,  kao što su grafički dizajn podešavanje alata i programa kao i samo programiranje marketinške kampanje po želji klijenta. Pod vođenjem kampanje se podrazumijeva aktivni vremenski period trajanja kampanje kojom mi upravljamo pod našim nadzorom i pod našom odgovornosti za naše klijente.

 

Pod izradom oglasnih površina se podrazumijeva sve aktivnosti vezane uz: pripremu oglasnog materijala, usklađivanje oglasnog materijala za potrebe kampanje, izrada oglasne površine po klijentovim željama, pozicioniranje oglasnih površina u marketinške kampanje i druge aktivnosti. Pod izradom oglasnih površina se podrazumijeva i sama grafička izrada oglasa kao i modificiranje svih bitnih postavki kao što su veličine oglasnih površina, preusmjeravanja i postavljanja linkova na oglase, postavljanja tekstualnih poruka, ubacivanje slika proizvoda i usluga i drugih bitnih detalja svake oglasne površine.

 

Više o oglasnim površinama možete saznati klikom na ovaj link.

 

 

Napomena: Sav oglasni materijal kao što su slike banneri tekst video oglasi i ostalo moraju biti isporučeni sa strane klijenta u dogovorenom terminu prije početka marketinške kampanje.

 

Po želji i potrebi klijenta možemo ponuditi izradu bannera.

 

 

 

INTERNACIONALNO OGLAŠAVANJE

 

 

 

Kod internacionalnih oglašavanja se posebno izrađuje kampanja sa oglasnim materijalom posebno za potrebe stranih država u kojoj se želite oglašavati najčešće na Engleskom jeziku, naravno moguće je i internacionalno oglašavanje na Hrvatskom jeziku, ali u tom slučaju je vaše tržište samo one osobe koji poznavaju Hrvatski jezik.

 

Internacionalno oglašavanje preporučujemo tvrtkama koje imaju izvozne proizvode/usluge u određenim državama, isto tako preporučujemo i turističkim agencijama kao i hotelima, apartmanima, ili drugim ugostiteljskim hotelijerskim objektima koje žele privući strane posjetioce u vrijeme ljetne sezone ili cijelog godišnjeg doba.

Također preporučujemo internacionalno oglašavanje tvrtkama koje uskoro planiraju plasirati svoje proizvode/usluge na tržištima drugih država. Online trgovinama kojima je Hrvatsko tržište malo imaju mogućnost upravo kroz internet medij putem online oglašavanja privući strane kupce, dobri primjeri za ovu vrstu djelatnosti su amazon i e-bay online trgovine koje zarađuju milijarde internet prodajom. Internacionalno oglašavanje je pogodno i za web portale koje žele povećati broj posjeta na svojim stranicama.

 

Napomena: Internacionalno oglašavanje se naplaćuje prema gore važećem cjeniku uvećano za postotak pojedine države navedeno u donjoj tablici.

 

IZRADA INTERNET STRANICA | WEB HOSTING | OGLAŠAVANJE NA INTERNETU


 


KOLIKO KOJA EUROPSKA ZEMLJA TROŠI NA ONLINE OGLAŠAVANJE

BROJ INTERNET KORISNIKA REPUBLIKE HRVATSKE U 2010

BROJ POPULACIJE I INTERNET KORISNIKA U SVIJETU

ONLINE OGLAŠAVANJE U 2010 POVEĆANJE ZA 93%

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU VELIKA PRILIKA ZA PODUZETNIKE

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU? SAZNAJTE VIŠE!

OGLAŠAVANJE APARTMANA NA INTERNETU

INTERNACIONALNO OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Tweet