SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM PROIZVODIMA

OGLAŠAVANJE NA PORTALIMA

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

SAZNAJTE VIŠE O PORTALIMA I OGLAŠAVANJU

SAZNAJTE VIŠE O CIJENAMA NAŠIH PROIZVODA

UČINKOVITO OGLAŠAVANJE

PRODAJA NEKRETNINE OGLAŠAVANJEM INTERNETOM

RJEČNIK INTERNET POJMOVA

Prodajete nekretninu?

Nikako da je prodate!

Tražite kupca?

Nikako da ga nađete!

Mi imamo pravo rješenje za vas!Efikasna Prodaja Nekretnine !

Prodajete svoju nekretninu već mjesecima ili čak godinama? Predali ste svoj oglas u oglasniku i drugim novinama, ne samo to nego ste objavili svoj oglas i na Internet oglasnicima ali uzalud! Čak ste se obratili i agencijama, pristali na 3-5% provizije jer vam ne preostaje drugi izbor da prodate svoju nekretninu?  Spustili ste cijenu i do nekoliko puta niže od tržišne vrijednosti vaše nekretnine! Ali i dalje nikako ne uspijevate prodati nekretninu?


Mi Imamo Rješenje Za Vas !

Ako želite prodati svoju nekretninu onda ste kod nas na pravom mjestu, mi ćemo odraditi sav posao za vas, jedino što vi morate učiniti je da nam pošaljete svoje kontakt podatke, podatke nekretnine i par slika o nekretnini ili po želji i video snimku.


Što mi točno nudimo ?

Mi vama nudimo cjelovito rješenje inovativnog učinkovitog oglašavanja vaše nekretnine. U današnje vrijeme kada je vrlo teško pronaći kupce za nekretnine, većina osoba pa čak i agencije svoje nekretnine oglašavaju pomoću raznih oglasnika u tiskovnom izdanju ili oglasnika na internetu, svjesni da je vjerojatnost za uspješnu prodaju 1:100000 nadaju se da će ipak potencijalni zainteresirani kupac ugledati baš njihovu nekretninu „vašu“ među deset tisuća drugih.

Predali ste svoj oglas o prodaji nekretnine na nekoj od vodećih Internetskih stranica za nekretnine, vaš oglas ste stavili među deset tisuća drugih sa nadom da će od 10.000 do 200.000 mjesečno jedinstvenih posjetitelja koji dođu na tu web stranicu, ugledati baš vaš oglas za vašu nekretninu. Ovisno o portalu u pravilu vaš oglas bude prikazivan u periodu od dva do četiri tjedna, u novinskim izdanjima i manje, čak tjedan dana. U to vrijeme sve ukupno vaš oglas pogleda oko 10 do 100 pa čak i najviše do 1000 osoba! Ali koliko je tu zaista bilo potencijalnih zainteresiranih kupaca koji su gledali vaš oglas? I kolika je vjerojatnost da će te prodati svoju nekretninu? Jeste uspjeli uopće prodati nekretninu?


Što mi omogućavamo ?

Mi omogućavamo da se vaš oglas o prodaji vaše nekretnine prikazuje ljudima u cijeloj Hrvatskoj ili po želji u cijeloj Europi ili samo u državama po vašoj želji, na najpoznatijim portalima po super povoljnim cijenama. Taj tip oglašavanja trenutno je izrazito jeftin u Hrvatskoj (za razliku od većine svjetskih tržišta) te je zbog toga sada pravi trenutak da prodate svoju nekretninu.


Po čemu se mi razlikujemo ?

 • Jedinstveno individualno oglašavanje samo vaše nekretnine i ničije druge

 • Izrada individualne web stranice gdje se nalazi samo vaš oglas o prodaji nekretnine i ničiji drugi

 • Oglašavanje vaše nekretnine na preko 100 najposjećenijih Hrvatskih portala ili na preko 5000 europskih portala.

 • Prikazivanje vašeg oglasa u posebnoj inovativnoj animiranoj flash tehnologiji sa više slika i više informacija koja privlači pozornost svakog posjetitelja

 • Mogućnosti prikazivanja vašeg oglasa i do 1.000.000 puta u jednom mjesecu

 • Najjeftiniji način prodaje nekretnine, 1 prikaz vašeg oglasa = već od 0,01kn (1lipe)

 • Naše cijene po prikazu vašeg oglasa se kreću od 0,02kn; 0,015kn; 0,01kn.

 • Cijene konkurencije po prikazu oglasa 0,35kn…..0,05kn

 

Što mi to točno radimo umjesto vas ?

 • Izrađujemo profesionalnu marketinšku kampanju skrojeno po vašoj mjeri

 • Izrađujemo web stranicu na kojoj će se prikazivati samo vaša nekretnina

 • Smještamo vaše podatke slike i drugo o nekretnini na web stranicu

 • Dizajniramo i izrađujemo vaš oglas sa kojim će te se oglašavati

 • Prikazujemo vaš oglas na najposjećenije portale u Hrvatske ili Europe

 • Vodimo, uređujemo i pratimo vašu marketinšku kampanju

 • Izvještavamo vas, šaljemo vam statistike

 • Pronalazimo kupca za vašu nekretninu

 

Što mi ne radimo umjesto vas ?

 • Dogovaramo prodaju vaše nekretnine

 • Uzimamo proviziju sa prodaju vaše nekretnine

 

Za koga je namijenjena naša usluga?

Naša usluga je namijenjena pravnim kao i fizičkim osobama, njime se mogu služiti individualne osobe kao i agencije. Naša usluga je rješenje za sve one koji žele prodati svoju nekretninu u što kraćem mogućem roku.


Prednosti naše marketinške kampanje ispred tradicionalnih medija i načina oglašavanja u novinama i specijaliziranim internetskim portalima za nekretnine:

1. Vaš oglas mogu vidjeti preko 2,2 milijuna Hrvatskih Internet korisnika ili preko 475 milijuna Europskih Internet korisnika.

2. Paket od 1 mjesečnog oglašavanja znači da preko 500.000 ljudi može vidjeti vaš oglas, dok će te na primjer u oglasnicima ostvariti svega od 100 do 1000 prikazivanja vašeg oglasa dali je riječ o novinama ili nekom portalu za nekretnine koji osim vaše nekretnine prikazuje još 10.000 drugih oglasa koje samo odvlače kupce od vašeg oglasa!

3. Vaš oglas ćemo prikazivati na najposjećenijim Hrvatskim i Europskim portalima, portali poput: jutarnji.hr, tportal.hr, net.hr, njuskalo.hr, oglasnik.hr, croportal.net, gloria.hr, cosmopolitan.hr, cromoda.com, facebook.com, youtube.com i još puno više…

4. Brza realizacija marketinške kampanje sa velikim učinkom i velikom vjerojatnosti da će te prodati vašu nekretninu.

5. Individualna korisnička podrška

6. Individualno oglašavanje samo vaše nekretnine a ne njih 10.000 pokraj vaše

7. Veliki broj prikaza vašeg oglasa koji se ne može ostvariti ni jednim drugim medijem

8. Veliki broj zainteresiranih posjetitelja što povećava vjerojatnost prodaje vaše nekretnine


Oglašavanje na internetu bilježi znatan rast posljednjih godina, u čemu gotovo najveći trend rasta bilježio oglašavanje na web stranicama i portalima. Plaćeno oglašavanje mjereno na osnovi broja prikaza vašeg oglasa, i broju potencijalno zainteresiranih kupaca koji zaista gledaju samo vaš oglas a da uz vas nema još drugih tisuća oglasa, u svijetu je prepoznata kao najučinkovitiji način oglašavanja nekretnina. Nije dostupan nijedan drugi medij koji može doprijeti do milijuna ciljanih osoba u roku od samo nekoliko dana a da se prikazuje samo vaša nekretnina i ničija druga.


Cjenik paketa za oglašavanje nekretnine

Napomena: Sve cijene su sa uračunatim pdv-om.

Vaš oglas ćemo prikazivati na preko 100 najpoznatijih portala Hrvatske:

net.hr, tportal.hr, forum.hr, jutarnji.hr, glas-slavonije.hr, njuskalo.hr, croportal.net, gorila.hr, oglasnik.hr, dalje.com, nacional.hr, gloria.com.hr, mojtv.hr, tvrtke.com, covermagazin.com, karte.hr, auti.hr, metro-portal.hr, ezadar.hr, filmski.net, gradimo.hr, webgradnja.hr, limun.hr, kuharica.hr, mojblog.hr, story.hr, cromoda.com, cijet.info, sapunice.net, cosmopolitan.hr, virovitica.net, nightlife.hr, zvijezde.hr, poslovnjak.net, centar-zdravlja.net, sbonline.net, ... i puno više

 

Kako će izgledati vaš oglas?

Oglašavanje vaše nekretnine na internetu odvija se putem multimedijalnog digitalnog inovativnog animiranog bannera jedinstven po izgledu i dizajnu. Imate mogućnost postaviti do 6 opisnih slika vaše nekretnine, svaka slika može sadržavati tekst do 50 znakova + 30 znakova za naslov vašeg oglasa.  Imate mogućnost postaviti link gdje će osoba koja je zainteresirana za vašu nekretninu klikom na vaš oglas biti preusmjerena na vašu web stranicu ili drugoj lokaciji kako bih mogla saznati više o vašoj nekretnini ili stupiti u kontakt sa vama. Imate mogućnost podesiti boju svih tekstualnih opisa kao i naslova oglasa, zatim imate mogućnost postaviti boju bannera u tri nijanse po vašoj želji. Pogledajte video!

 

Napomena: U ovom primjeru se radi o oglašavanju apartmana za iznamljivanje

 

 

 

 

Primjer original veličine kojom ćemo prikazivati vaš oglas.

U ovom primjeru se radi samo o slici koja prikazuje originalnu veličinu oglasa.


300x250 pixela

 

 


Nekoliko primjera gdje će se prikazivati vaš oglas.

www.cromoda.com

 

www.jutarnji.hr

 

www.net.hr

 

www.croportal.net

 

www.tportal.hr

 

 


Uvjerite se u uspješnost prodaje !

Ako želite prodati svoju nekretninu ili vas zanima nešto vezano uz oglašavanje vaše nekretnine, kontaktirajte nas na nekih od naših kontakt podataka.
Dodatne informacije:

Cjenici drugih medija za oglašavanje nekretnina:

1) INTERNET

- Monitor / sponzorirana vijest - 2500 kn , 1 dan ( no, vijesti morate pisati sami, ona mora biti zanimljiva da bi netko htio pročitat, te se konstantno mora pisati nova vijest )
- Index /  sponzorirana vijest -20 000 kn - 1 dan ( pre skupo, uopće ne ulazi u kategoriju naslovnog pitanja )
- Net.hr / sponzorirana vijest - 4500 kn- ( za sada nemamo feedback, možda imate vi ?)
- SlobodnaDalmacija.hr / sponzorirana vijest - 1700 kn ( čini mi se povoljno, no pitanje je koliko je efikasno ?)
- Specijalizirani portali ( Centarnekretnina.net, Crozilla.com, Nekretnine.net... i Oglasnici ( Njuškalo.hr, Oglasnik.hr, Oglas.hr...) većina respektabilnih i posjećenih portala i oglasnika naplaćuje mjesečnu pretplatu od cca. 100 kn - 1200 kn ovisno o vrsti oglasa izgledu i poziciji na portalu. Sve ukupno se može očekivati i do nekoliko tisuća prikazivanja za najskuplji paket.


2) TISKANI MEDIJI

- specijalizirani magazini ( Info Nekretnine, Foto Nekretnine, Nekretnine - prilog plavog oglasnika ...) od 700 - 1500 kn 1/1 stranica.

- specijalizirani prilozi u tjednicima i dnevnim izdanjima ( Nekretnine - Jutarnji List, Kvadrat doma - Večernji List, Lider....) cijene su od 7000 kn pa na više za 1/1 stranicu...

 

 


KOLIKO KOJA EUROPSKA ZEMLJA TROŠI NA ONLINE OGLAŠAVANJE

BROJ INTERNET KORISNIKA REPUBLIKE HRVATSKE U 2010

BROJ POPULACIJE I INTERNET KORISNIKA U SVIJETU

ONLINE OGLAŠAVANJE U 2010 POVEĆANJE ZA 93%

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU VELIKA PRILIKA ZA PODUZETNIKE

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU? SAZNAJTE VIŠE!

OGLAŠAVANJE APARTMANA NA INTERNETU

INTERNACIONALNO OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Tweet